For English click here

Live vanuit Simeon ten Holt’s huis

De komende maanden zit pianist Marnix van de Poll in het huisje van Simeon ten Holt. Daarvandaan gaf hij al meer dan 20 live internetconcerten via Zoom, Skype of Youtube.

In deze tijden van corona draagt hij met zijn muziek bij aan inspiratie, troost, verbinding, creativiteit en al die dingen die wij nu zo hard nodig hebben. Mens-zijn betekent in contact staan met andere mensen en dat is precies zo lastig met social distancing.

Prive-concerten via Zoom of Skype

Jij kunt nu ook jouw persoonlijke internetconcert bij Marnix boeken. Alleen voor jezelf, of samen met je vrienden en familieleden; dat is aan jou.

Enkele reacties na afloop van prive-internetconcerten: “Het origineelste kado dat ik ooit heb gehad!” – “Mijn moeder was helemaal ontroerd” – “Wat heb je ons hiermee een plezier gedaan!” – “online kun je zeker emoties teweeg brengen, je raakte een gevoelige snaar.”

Als dank kun je een donatie doen aan Crazy Initiatives. Vanwege onze culturele ANBI-status is dat gunstig voor je belasting. Leuker kunnen wij het niet maken.

Publieke concerten via Youtube Live

Naast de prive-concerten geeft Marnix vanaf maandag 13 april 2020 elke werkdag een publiek mini-concert in de ochtend van 08:45 – 09:00.

Zie LIVE STREAMS.

Prive-concert aanvragen

Als je interesse hebt in een internetconcert, dan willen wij je vragen om een mailtje te sturen naar info@crazyinitiatives.nl.

Vermeld dan welke datum en tijdstip je voorkeur heeft, wat de gelegenheid is, hoeveel mensen je denkt dat mee willen luisteren en eventueel wat achtergrondinformatie. Vergeet tot slot niet je telefoonnummer noemen, zodat wij je kunnen bellen om alles door te spreken.