Doneren

Sta je achter de doelstelling en werkwijze van Crazy Initiatives en vind je het belangrijk dat mensen onderling meer verbonden zijn? Word dan Crazy Ambassador en draag bij aan nieuwe ontmoetingen!

Crazy Ambassadors zijn donateurs die eenmalig of doorlopend onze stichting ondersteunen met een bijdrage. Onderaan deze pagina kun je een formulier invullen.

Wij doen graag iets terug

Als welkomstgeschenk ontvang je per post de nieuwe CD van Marnix van de Poll.

Daarnaast nodigen wij je meerdere keren per jaar uit voor Crazy momenten. Denk aan premièreborrels voor partners en genodigden en aan Crazy Ambassador Sessions. Bijzondere en exclusieve sessies op verrassende locaties met een wow-factor, die wil je niet missen.

Deze sessies zijn er om te verbinden en inspiratie op te doen. Maar ook om samen de creativiteit de vrije loop te laten en richting te geven aan nieuwe Crazy Initiatives. Want wij zijn heel benieuwd naar de ideeën van onze Crazy Ambassadors. Deel je inspiratie, en grote kans dat je zelf ook geïnspireerd raakt.

Culturele ANBI

Stichting Crazy Initiatives is door de belastingdienst aangewezen als culturele ANBI (Algemeen nut beogende instelling). Dit betekent dat je gift onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar is. Meer informatie over de fiscale voordelen van doneren tref je hier.

Bedrijven

Als je graag als bedrijf onze stichting wilt ondersteunen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur ons een email en dan zorgen wij ervoor dat je een factuur krijgt. Eenmalig of periodiek, afhankelijk van hoe je ons wilt ondersteunen. Ook als bedrijf geniet je extra belastingvoordeel omdat wij een Culturele ANBI zijn.

Doneer: vul het formulier in

Met jouw financiële bijdrage kunnen wij nieuwe projecten realiseren! Vul het formulier in en doneer.

Je kunt kiezen voor een eenmalige donatie of een doorlopende incasso. De doorlopende incasso gaat via een eerste betaling. De volgende donaties worden vervolgens steeds automatisch jaarlijks afgeschreven. Je kunt ons altijd een bericht sturen als je de donaties wilt stoppen.

Heel veel dank dat je wilt doneren!Vragen

Als je vragen hebt, kun je ons natuurlijk altijd mailen.