Sta je achter de doelstelling en werkwijze van Crazy Initiatives en vind je het belangrijk dat mensen onderling meer verbonden zijn? Word dan Crazy Ambassador en draag bij aan nieuwe ontmoetingen, aan nieuwe brandalarmen!

De Crazy Ambassadors vormen een eerste schil rondom de activiteiten van de stichting, noem ze first followers.

Droom

Eens, tijdens een optreden van pianist Marnix van de Poll, raakten twee mensen aan de praat. Ze vielen voor elkaar, inmiddels zijn zij getrouwd.

Hoe mooi zou het zijn als Crazy Initiatives herinneringen maakt die belangrijk zijn voor mensen, waar men over blijft praten? “Vanaf nu luister ik heel anders naar muziek,” zei een deelnemer aan de workshop Storytelling met Shostakovich eens. Crazy Initiatives verruimt je blik!

Wij doen graag iets terug

Meerdere keren per jaar nodigen wij onze Crazy Ambassadors uit voor Crazy momenten. Denk aan premièreborrels voor partners en genodigden en aan Crazy Ambassador Sessions. Bijzondere en exclusieve sessies op verrassende locaties met een wow-factor, die wil je niet missen.

Crazy Ambassador Session #4 is op zondagmiddag 2 juni in het atelier van Dre Wapenaar.

Deze sessies zijn er om te verbinden en inspiratie op te doen. Maar ook om samen de creativiteit de vrije loop te laten en richting te geven aan nieuwe Crazy Initiatives. Want wij zijn heel benieuwd naar de ideeën van onze Crazy Ambassadors. Deel je inspiratie, en grote kans dat je zelf ook geïnspireerd raakt.

Culturele ANBI

Stichting Crazy Initiatives is door de belastingdienst aangewezen als culturele ANBI (Algemeen nut beogende instelling). Dit betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar is. Meer informatie over de fiscale voordelen van doneren treft u hier.

Doe mee

Met jouw financiële bijdrage kunnen wij nieuwe projecten realiseren! Doe mee met een jaarlijkse bijdrage, de Crazy Ambassador Sessions zijn er dan voor jou!

Download het formulier voor particulieren of voor bedrijven. Vul het in en stuur het per post naar ons op.

Of stuur een mail als je vragen hebt.