Waarom

Kunst kan (vastgeroeste) patronen doorbreken en een bijdrage leveren aan betrokkenheid met een wereld die steeds individualistischer wordt en de kloof tussen mensen steeds groter, hetgeen tot verwarring, agressie en eenzaamheid leidt. Stichting Crazy Initiatives reflecteert op deze maatschappelijke ontwikkelingen en gaat op zoek naar nieuwe connecties en combinaties. Wisselende samenwerkingen met andere kunstenaars, performers en publiek. Zo ontstaan vernieuwende, artistieke projecten, bij voorkeur met een multidisciplinair karakter.

Artistiek en ondernemend.
Persoonlijk en sociaal.
Confronterend en vooral verbindend.

Hoe

Wij werken grofweg langs twee lijnen:

1. Muzikale projecten die plaatsvinden in een sociale context, zoals bij het Pianopontje en de Clingendael Concerten. Zo zijn de Clingendael Concerten geënt op het thema “rust en balans in je leven” en vonden plaats in de Japanse Tuin.

2. Projecten die ontstaan vanuit een persoonlijke, artistieke ontwikkeling, waarbij de eigen improvisaties van oprichter Marnix van de Poll steeds belangrijker worden, zoals de Ten Holt-Tiendaagse. Deze concerten vonden plaats in de intieme setting van het huisje van de inmiddels overleden Simeon ten Holt.

Met wie

Crazy Initiatives realiseerde al aansprekende projecten in samenwerking met vele locaties, festivals, sponsoren, fondsen, subsidiegevers en donateurs.

Wil jij ons ook helpen? Lees dan verder…